Sunday, October 30, 2011

October..from happiness to sadness.

I started my October with a smile and holidays...yeayyy!!!
I was on my core leave for two weeks..no works..no stress..no client..no eeeeverything!!!
Happy..happy sgt2!!!

11Oct2011 - Normally when it comes to this date..we will celebrate his birthday. Who??? The only 'abang' yg aku ada..where no one else can replace him my heart..tp now..he's gone..leaving me and everyone in this world forever.. Mood : Bit sad.

At the end of my core leave..17th October 2011.
Mr.Boyfie mother has been sick for a long time.. Aku sempat melawat & tido dengannye pada awal2 cuti core leave aku awal bulan October yg lalu.. Even though she;s not my mother..but I can feel her love towards her family. And I'm glad..she never too me as an outsider @ stranger every time I go and visit her. And dia amat merestui perhubungan aku dan anaknya. Terima kasih mak cik..

Mak cik pergi meninggalkn kami..Mr.Boyfie family dan semua yang mngenalinya buat slama2nya.. Lebih kurang jam 12, baby call and ckp..mak dah xde..aku yg terkejut..hanya mampu bsedih utk insan yg aku kasihi. Aku memahami perasaannye. Even masa my bapis pergi pon dlu aku dah rasa sedih yg teramat. It tooks me a long time before I could accept the facts that he's gone. Ini kan pula kehilangan someon yg berstatus IBU...MAK..UMI...bygkn... aku xpasti bgaimana pula nasibku andai suatu hari nnt mak yg mninggalkn aku.. 

To my baby..TAKZIAH atas pemergian ibunda yg tercinta. I will always be there for you. Walau pon kite xdapat nk tunaikan hasrat mak utk tgk kite kawen..tp syg pasti mak sntiasa mdoakn jodoh yg terbaik utk kite.
AL-FATIHAH.

31 Oct 2011...
Waktu aku menulis ni..aku baru je lepas tgk semula video2 lama arwah bapis yg abah keluarkn utk adik.
30Oct2011..genap 2tahun bapis pergi meninggalkn kami. Smoga Allah mncucuri rahmat ke atas rohnya. Walaupon bapis dh xde..kami masih mngingati dan mnyayangi dirimu..
AL-FATIHAH..

No comments:

Post a Comment